Sunday, January 17, 2010

KaarnalaivaKuinka paljon voi kahta aikuista ihmistä lapsettaa?

Ilmeisesti kokolailla. Perjantaina pistimme, muumien henkeen, kaarnalaivat sateen aiheuttamaan tulvapuroon.
Pikseli-nörtit älkööt vaivautuko. Meillä katotaan vieläkin veehooässää.

Meikäläisen sievä, mutta jokseenki merikelvoton jolla upposi heti ekaan pyörteeseen. C. siis voitti kisan. Joutui tosin sekin heittämään laidan yli sekä maston, että peräsimen. Ja tikulla tökittiin laivaa irti niin oksista kuin mutavalleista. Kumpparitkin tuli käyttöön. Toivottavasti on parempi tuuri torstaina, kun oikea purjevene seilataan telakalta kotisatamaan...

Päivän muita tapahtumia: Meillä oli töissä hyväntekeväisyys gaala uuden jääkaapin ostoa varten ja niissä jameissa, tai yllä mainitussa kahluureissussa sain sitten vissiin kivan nuhakuume-asian. Ketuttaa.

Hippejä asioita mitä oon tehny viimeset kaksi vuorokautta on vetää erilaisia seerumeita ja tinktuuroita naskiini. Auringonhattu-uute, Rooibos ja Kalifornian luomuappelsiinit peesaavat. Mustaherukkamehua ei tältä saarelta löydy. (Mutta syynään siemenkatalogia herukkapensaan toivossa.)

Termos! (As we say in Finland. If we are Inari.)

4 comments:

 1. ihanata ihanata...
  mustaherukkapensashan on niin helppo istuttaa, tökkää vaan oksan maahan. jos lähettäisin sulle oksan a) tuliskohan se perille? b) vieläköhän se lähtis kasvamaan?
  epähipeintä mitä olen viimeaikoina tehnyt on kamala ulkonäöstä murehtiminen, kaikki on vialla. ehkä vähän hipimpää on sitten ne tavat miten yritän ulkonäköäni kohennella; yrtti-detox kuurilla, lymfahieronnalla, hamppuhoitoaineella, joogaamalla viimeistä päivää...vai ehkä lymfa onkin ihan kovaa tiedettä? enpä tiedäkään siitä

  ReplyDelete
 2. siis nyt vissiin kuvittelet että täällä tunnetaan joku mustaherukkapensas. ei kuule tytti-kulta. höpsis. katalogista oon semmosen kyllä bongannut, ja myös, yllättävää kyllä,aronia pensaan C, on kivasti pistäny tonne pihalle. Tunnettu suomalaisten kerrostalojen koristaja joka maistuu marjan ja vanhan sukan epärälapselle. mut siis lymfahoitohan on hierontaa eiks ni? pehmeää tiedettä siis.

  ReplyDelete
 3. Wonderful!! Long live the Moomin spirit! :)

  ReplyDelete